Zwart gat..(?)

Veel mensen waarschuwden me voor het zwarte gat waar ik in zou vallen na het afronden van het Mussies-project. Maar mocht ik gevallen zijn dan is het me even ontgaan. En als mijn leven op het moment een zwart gat is dan kan ik iedereen verzekeren dat er in zo’n zwart gat beduidend meer gebeurd dan je zou denken. Eerlijk gezegd vrees ik dat ik een soort natuurlijk afweer systeem heb dat zwarte gaten op afstand houdt. Genetisch bepaald – in mijn familie heerst de verveling ook niet echt…

In de praktijk kwam het er op neer dat voor mijn atelier goed en wel weer op orde was ik me al weer tot over de oren in het wek had gestort. Naast een paar opdrachten ben ik bezig met de voorbereiding op een tweeweeks verblijf in Den Helder in het kader van het project “Het zout en de zee”. En na de zomer ga ik twee weken naar Mellionec in het Franse Bretagne om daar deel te nemen aan een beeldhouwerssymposium. Daar moest ook al een schets van het te maken werk en de nodige documentatie voor ingeleverd worden.  Ik wil daar een “Stamgastenboek”maken.

Untitled-2Iedereen die nieuwsgierig is naar die projecten kan komende zondag 11 juni tussen 10 en 17 langskomen in het atelier in Wijk aan Zee. Dan vind nl. de tweejaarlijkse atelierroute plaats. Er zijn bijna 50 deelnemers. De flyer met deelnemers en adressen kun je gratis verkrijgen bij o.a. Kop van Waz, de bieb, Camille, het Kennemer Theater, Café d’Entrée, het stadhuis en Read Shop aan de Breestraat. Op  www.kunstencultuurbeverwijk.nl  vind je nog meer informatie.

 

Tot slot nog twee linkjes . De eerste is een link naar de fantastische time lapse film van Bennie en Steef. Ze hebben er prachtige muziek onder gezet die een dramatisch effect geeft. Klik en gaat dat zien :      De Mussen Youtube 1080P

Voor de mensen die de opening gemist hebben, of die er geen genoeg van kunnen krijgen, hier een linkje naar de uitzending die TV251 er van maakte.  https://youtu.be/a_jl4MP8_Ro

Vooral leuk omdat er zoveel bekenden op de achtergrond langslopen, dus wie weet zie je jezelf nog terug ;-)

 

 

1 reactie op “Zwart gat..(?)

  1. Om van te smullen Sjanneke! Ik was er helaas uiteindelijk niet dus geweldig om dit te zien. Dank je wel meid!

Reacties zijn gesloten.