Opening – programma!

Ja, het heet dus officieel “opening” en de details zijn inmiddels bekend. Zoals vermeld vind het plaats op 10 mei. Vanaf 16 uur is iedereen welkom in buurthuis Wijk aan Duin. Daar zijn vogelhuisjes te zien die die middag door kinderen uit de buurt beschilderd zijn. Er wordt er eentje uitgekozen die later in het parkje bij het beeld komt te hangen. Daar zal ook de time lapse film te zien zijn die Benny en Steef gemaakt  hebben. Daarna gaan we naar het beeld waar wethouder Cecilia van Weel een woordje zal doen (en dat doet ze meestal erg goed), en waar ik iets ga vertelllen over de “making of”…dat kunnen jullie dus eigenlijk overslaan, want dat weten jullie allemaal al….maar jullie moeten nog wel even bijven hangen, want daarna wordt het winnende vogelhuisje bekend gemaakt en dáárna is er nog een hapje én een drankje in het buurthuis. Voor genodigden, maar dat zijn jullie natuurlijk.

Wat betreft dit blog – ik denk dat ik nog één of twee verhaaltjes kwijt wil over de afronding, en daarna wordt het tijd het mussenproject als afgesloten te beschouwen. Maar wie weet, ga ik op een andere plek op het internet wel af en toe een stukje schrijven. Ik heb er wel lol in, en ik meen uit de reacties op te maken dat er mensen zijn die het met plezier lezen. Ik hou jullie op de hoogte. Enne..wie weet tot volgende week woensdag.

4 reacties op “Opening – programma!

 1. Als ik mussies zie zal ik steeds aan je denken!
  10 mei een fijne dag toegewenst.

 2. hoi Sjanneke,
  ik wens je een hele fijne en mooie dag!
  Je mag de mussies loslaten! Ook al lijkt me dat niet altijd gemakkelijk.
  Ik heb genoten van je verhalen en ga proberen de mussies te gaan bekijken wanneer ik op bezoek ga bij Jan.
  In afwachting van je volgende avontuur! groeten ook voor Jan-Willem, van marleen verhoog

 3. Wat een geweldig plan om de buurtkinderen hierbij te betrekken!! En ja: blijf lekker schrijven, altijd een feestje om je stukkies te lezen!
  Tot de 10e! x

Reacties zijn gesloten.