PR

Dan nu nog even de PR.

Het mussenfeestje vind zoals eerder aangegeven plaats op 10 mei. Na wat officiële dingen voor genodigden is er om 16 uur bij de mussen een feestelijk moment waarbij iedereen van harte welkom is. En natuurlijk hoop ik mijn trouwe bloglezers daar ook te treffen!

Vervolgens – het is voorbijgangers niet ontgaan dat ik aan het werk was. Eén van die voorbijgangers was Dennis Mantz van RTV-Noord  Holland. Hij heeft een leuk item gemaakt dat inmiddels al uitgezonden is maar dat natuurlijk nog wel terug te kijken is, en wel via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=aH5el7F-COI

In het filmpje heeft hij gebruik gemaakt van beelden van Jan van der Land, die al enige tijd bezig is mijn beeldhouwactiviteiten op film vast te leggen. Als ik het goed begrepen heb komt er een filmpje dat Jan maakt voor Vrijstaat Roetz. (Roetz is inmiddels veel meer dan alleen een prachtig tijdschrift dat in steeds nieuwe vorm op onregelmatige momenten uitkomt. Kijk maar eens op de website van Roetz.  Verder is Jan in samenwerking met Olga  Veira González, bezig een film te maken over geluid. Omdat ik behalve beeld ook nogal wat geluid produceer had ze bedacht dat mijn werrk daar geschikt voor is. Samen met Jan is ze de afgelopen maanden veel in het atellier en op de Wilgenhoflaan geweest op te filmen en geluiden vast te leggen.

Vaak begreep ik niet zo goed waarom Jan wilde filmen wat hij filmde. Sommige dingen leken me volstrekt oninteressant.

Tot ik de eerste 42 seconden door Jan gemonteerde film zag. Ieder zijn vak, blijkt maar weer.Via onderstaande link kun je zien hoe hij van mijn geploeter een kunstwerk maakt.  https://www.facebook.com/roetzmagazine/videos/1484001818307804/

Voor de mensen die wat verder weg wonen en niet even langs kunnen fietsen zal ik snel een paar foto’s plaatsen. Maar het kaartje met de foto’s zit nog in mijn fototoestel, dat ligt nog in het atelier en omdat ik tegenwoordig op zaterdag niet meer altijd in het atelier ben moeten jullie daar nog even op wachten…

 

3 reacties op “PR

  1. We zijn er toch even langsgefietst! Kunnen niet wachten tot 10 mei!!
    We proberen bij het “echie” moment te zijn!1
    Ziet er mooi uit. Knap hoor Sjanneke!!!

  2. k Zag het filmpje, helemaal leuk!! Verder zie ik zeer uit naar de 10e!! Wát een prachtig resultaat Sjanneke!! Trots op jou!! x

  3. Ik word echt steeds nieuwsgieriger naar het eindresultaat! Vandaar dat ik er toch even hoop te zijn op 10 mei a.s. Doe m’n best. Alvast een leuke dag gewenst. Groetjes, Anneke.

Reacties zijn gesloten.