Wortels in de Wijk en Buurten.

Even een paar huishoudelijke mededelingen in plaats van een verhaaltje deze keer.

Allereewortels in de wijkrst: Wortels in de Wijk. Dat is een groepsexpositie van maar liefst 39 zeer verschillende kunstenaars die op de één of andere manier iets met Beverwijk hebben. De expositie is komend weekend te bekijken, zaterdag en zondag tussen 10 en 17, in een tuinderskas bij de Creutzberglaan / Bankenlaan. (Entree naast Bankenlaan 217, eind van het pad.) Worteltaart aanwezig! Van mij hangen er foto’s van het mussenproject. Voor jullie als doorgewinterde blogvolgers weinig nieuws wellicht, maar de 38 andere kunstenaars zijn reden genoeg even een kijkje te nemen. Bovendien krijgen alle bezoekers een boekje met teksten van de deelnemende kunstenaars over hun wortels in de Wijk.

Dan nog een linkje naar het programma “Buurten” van RTV NH. Vrijdag 16 september zijn er opnames gemaakt in Wijk aan Zee, onder andere bij mij in het atellier. Leuk als je de mussen “live” wilt zien!

2 reacties op “Wortels in de Wijk en Buurten.

  1. Wat een leuk programma! Buurten. Daar word je nou echt blij van. Tenminste van deze aflevering. De musjes zijn ook goed gegroeid, je bent echt heel hard aan het werk. Het is echt mooi om ze langzaam tevoorschijn te zien komen via dit Blog. Ik geniet ervan!
    Liefs, Hettie

Reacties zijn gesloten.